Κρατήσεις

Με το κύκλωμα παρέχεται διαχείριση κρατήσεων που προέρχονται από πρακτορεία-συνεργάτες και απευθείας πωλήσεις.Με την επιλογή τπυ συνεργάτη - συμφωνίας από τους κυλιόμενους καταλόγους και τον επιθυμητό τύπο δωματίου το σύστημα συμπληρώνει κατάλληλα τα επόμενα πεδία επιτυγχάνοντας μείωση του χρόνου καταχώρισης και λαθών.
Philoxenos Reservation
To σύστημα μπορεί να ρυθμιστεί για αυτόματο έλεγχο διαθεσιμότητας ανά κατηγορία,δέσμευση συγκεκριμένου δωμάτιου και ο υπολογισμός της χρέωσης λαμβάνει υπόψιν όλες τις εκπτώσεις της συμφωνίας.
Μια κράτηση μπορεί να ακυρωθεί ή να χαρακτηριστεί ως Request (ειδικός κατάλογος κρατήσεων)

Προτιμολόγηση Κρατήσεων

Με βάση τους τιμοκαταλόγους υπάρχει αυτόματη προτιμολόγηση κράτησης με αυτόματη εύρεση season ανά συνεργάτη ενώ παρέχεται η δυνατότητα είσπραξης για κρατήσεις μέσω Internet.
Philoxenos Προκαταβολές Πελάτου

Προσωπικά Δεδομένα - Ειδικές Απαιτήσεις Πελατών

Εφόσον υπάρχουν τα προσωπικά στοιχεία πελατών μπορούν να καταχωρηθούν ή να αναζητηθούν με την φόρμα των Προσωπικών Στοιχείων Πελάτη.Εφόσον ο πελάτης είναι επαναλαμβανόμενος μπορούμε να τον καταχωρήσουμε ή να τον αναζητήσουμε στον αντίστοιχο πίνακα.
Customer Personall Data
Στο σύστημα μπορούν να καταχωρηθούν τυχόν ιδιαιτερότητες - απαιτήσεις του πελάτου με υπολογιζόμενο κόστος.
Customer Rooming List

Reports Κρατήσεων

Το κύκλωμα κρατήσεων πλαισιώνεται με αναλυτικούς καταλόγους με βάση την ημερομηνία αναχώρησης ή την ημερομηνία επιστροφής,αναλυτικό κρατήσεων ανά συνεργάτη - συμφωνία και ημερομηνίας εισαγωγής της κράτησης.
Ολες οι εκτυπώσεις παρέχουν αναλυτική ή στατιστική εκτύπωση

Ιστορικό Κράτησης

Οι μεταβολές που γίνονται από τους χρήστες του συστήματος καταγράφονται με απόλυτη λεπτομέρεια από το σύστημα χωρίς κανένα φόρτο στον χρήστη.Οι χρήστες που έχουν δικαιοδοσία μπορούν να προβάλουν τις αλλαγές που έχουν γίνει
Philoxenos Reservation Log File